Дехидрататор за храна с дигитално управление

Промо цена 462.37 лв. Редовна цена 509.00 лв.
На склад
SKU:
6000001165641

на 12 вноски по 45.51 лв.
 • Купете 2 броя всеки по 451.19 лв. и спестете 2%
 • Купете 3 броя всеки по 422.39 лв. и спестете 9%

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеДехидрататор за храна с дигитално управление, пригоден за употреба в домашни условия. Произведен от неръждаема стомана с дебелина 0,6мм, със стъкло на вратичката и ергономична дръжка, 6бр. скарички за продуктите, които желаете да изсушите, и 1бр. тавичка за капки. Уред, подходящ за дехидратиране на месо, плодове и зеленчуци. С таймер за настройване на времетраенето на процедурата по дехидратиране до 24ч. и регулиране на темпeрaтурата според продуктите от 30C° до 90C°

При първоначалната употреба е необходимо да премахнете всички опаковащи материали и етикети от уреда и да забършете всички части старателно, вкл. скаричките за сушене, тавичката за капки и вратичката на уреда с влажна кърпа. Не потапяйте устройството във вода!

След като сте почистили всички елементи, моля, пуснете уреда за 30 минути, без да поставяте храна вътре. Дим или миризма, възникнали по време на тази процедура, са напълно нормални. Изплакнете тавите във вода и подсушете всички части след това. Тази процедура се изисква само при първата употреба. Включете захранващия кабел към дехидрататора в задната му част и след това към захранващата мрежа в дома ви. Когато натиснете и бутона на превключвателя в задната част на уреда в позиция “I” , ON/OFF бутонът на контролния панел започва да мига. Дехидрататорът за храна е в режим на готовност и е готов за употреба.

ВНИМАНИЕ: Kогато настройката за температурата и времетраенето завърши, процесът на дехидратиране ще започне автоматично след 3 секунди.

 

Инструкция за експлоатация

Задайте ниска температура за тънки/малки парчета храна и обратното.

След завършване на процеса на дехидратация, моля, оставете храната да се охлади и съхранете в запечатан съд възможно най-скоро. В противен случай изсушената храна ще абсорбира влагата от въздуха и ще повлияе на дехидратиращия ефект.

Уредът е горещ по време на работа! Моля, не го докосвайте с голи ръце!

 

За да дехидратирате месо, ви е необходима температура от 80C° и времетраене на процедурата от 12 часа.

За да дехидратирате зеленчуци, ви е необходима температура от 60C° и времетраене на процедурата от 10 часа.

За да дехидратирате плодове, ви е необходима температура от 70C° и времетраене на процедурата от 8 часа.

 

 • Модел: LT-06
 • Температурен диапазон за дехидратиране: 30°- 90C°
 • Произведен от неръждаема стомана с дебелина 0,6 мм
 • Включени 6бр. скарички за сушене на месо, плодове и зеленчуци с размер 30x28см и 1бр. тавичка за капки с размери 24,5x24,5см
 • Времетраене: 0-24ч.
 • Размери на уреда: 33,2см x 43см x 24,5см (д/ш/в)
 • Мощност: 500W
 • Захранване: 220-240V/50-60Hz
 • Тегло на уреда: 6.4кг
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дехидрататор за храна с дигитално управление
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Дехидрататор за храна с дигитално управление