7 идеи за коледна украса

Насладете се на една незабравима Коледа, като декорирате дома си с красива, пъстра и светеща коледна украса. Създайте празнично настроение и уют за Вас и Вашето семейство. Предлагаме Ви нашите 7 идеи за коледна украса.

1. Елхата е едно от нещата, без които Коледата е невъзможна. Ние Ви предлагаме да предпочетете изкуствената елха пред естествената и така да спасите едно живо дръвче. Декорирайте дома си с една от нашите елхи. Те са изкуствени, но по нищо не се различават от истинските. Малка или голяма, това оставяме на Вас да изберете. 

2. Цветето коледна звезда е един от символите на коледните празници. Идеята ни тук е да добавите още зеленина, пищност и цвят на елхата. Гирлянд коледна звезда е с тъмно зелен цвят и с червени цветове коледна звезда. С наситените си цветове внася празнично настроение и уюут. Освен за елхата е подходящ за прозореца, вратата и навсякъде, където искате да добавите повече свежест и зеленина.

3. Коледните лампичките са детайлът, който ще придаде възхитителен и изящен вид на всяка коледната украса. Те намират място най-вече на коледната елха. Ако елхата Ви е голяма ще Ви трябват дълги и много на брой светлини, които да се захранват с кабел и адаптер. Добре е те да са LED, защото имат ниска консумация на ел. енергия, не се загряват и не се затоплят. По този начин употребата им в комбинация с дърво, хартия, пластмаса и др. е напълно безопасна. Изберете между Коледни LED лампички с адаптер 80бр-9м, Коледни LED лампички с адаптер 120бр-12м, Коледни LED лампички с адаптер 240бр-21м и др.

4. Ако искате да поставите лампички на стените, около прозорците, в детската стая или някъде другаде, но искате да са напълно безопасни и да са неангажиращи спрямо това, къде има на близко контакт, изберете коледни лампички с батерии. Тях можете да поставите навсякъде. Добре е те да са LED, защото не се загряват и не се затоплят. Имат дълъг експлоатационен живот и са напълно безопасни, дори и ако се ползват в детската стая. Изберете между Коледни светещи LED звездички с батерии 20бр-220см, Коледна светеща тел с 20бр LED светлини с включени батерии-220см, Коледни LED лампички с батерии 20бр., Коледни LED лампички 96бр с батерии и 9 функции-7,70м и др.

5. Освен светлината на коледни лампички, можете да добавете и запалени свещи. Дървен свещник би бил ефектен, модерен и оригинален. Изберете между Коледен дървен свещник елха, Коледна дървена елхичка с LED светлини или Коледен свещник Зимна приказка.

6. Дървен коледен светещ LED фенер можете да сложите на всеки прозорец в къщи, под елхата или на трапезата. Декорирайте с нещо различно и уникално. Близки, роднини и приятели ще останат приятно изненадани и впечатлени.

7. Последната ни 7-ма идея е може би най-атрактивна и различна от стандартните коледни украси и декорации, които се предлагат навсякъде. Доверете ни се и изберете една от дървените ни LED декорации. Всяка една от тях е изработена от естествена дървесина. Обсипана е със снежни елхички, къщички, оградки, облечени дървени човечета и др. Всички части са фино изрязани, прецизно сглобени и подредени. Боядисани с безвредна еко боя, цветни и пъстри, посипани с бял снежец. За допълнителен блясък и ефирност, към всички тях са поставени и LED лампички, към които има бутон за включване и изключване. Те работят с батерии, не излъчват топлина и не се загряват. Напълно сигурни и безопасни са дори, когато имат допир с дърво, пластмаса и др.

Весели и светли празници!