Подложка за разсад Fair Zone

Промо цена 21.56 лв. Редовна цена 22.90 лв.
На склад
SKU:
4260365855271

  • Купете 2 броя всеки по 20.26 лв. и спестете 6%
  • Купете 3 броя всеки по 18.97 лв. и спестете 12%

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеПодложка за разсад Fair Zone

Изработена от естествен каучук, придобит от справедлива търговия, нашата тавичка за семена предлага лесен и удобен начин да отглеждате свои собствени растения от семена. Подложката е гъвкава, но все пак стабилна и нечуплива, което позволява дълготрайна употреба.

Подложката от естествен каучук е подходяща за използване във всяко домакинство, градина или оранжерия. Може да се използва и като основа за саксии и други кашпи. С тази тавичка имате практичен и устойчив начин да подпомогнете растежа на вашите растения.

Размери: 

  • Дължина: 35см 
  • Ширина: 26см
  • Височина: 20см

Чрез използването на естествен каучук тавата за семена е не само екологична, но и устойчива и биоразградима. Така че можете да сте сигурни, че помагате за намаляване на отпадъците и помагате за защита на околната среда.

Тавата е съвместима с нашите тави за семена и улавя водата за напояване. Така се създават оптимални условия за здравословен растеж на растенията.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Подложка за разсад Fair Zone
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Подложка за разсад Fair Zone