Платно за рисуване Artina Premium 80x80

Промо цена 22.15 лв. Редовна цена 27.00 лв.
На склад
SKU:
4054673001990

  • Купете 2 броя всеки по 21.61 лв. и спестете 2%
  • Купете 3 броя всеки по 20.23 лв. и спестете 9%

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеС нашите първокласни платна от серията Premium на Artina вие получавате продукт с особено високо качество, запазващо формата си и без деформации платно с отлично качество на ненадмината цена.

Платната Artina са изработени от 100% висококачествен памук и са особено подходящи за рисуване с акрилни бои, маслени бои, пръстови бои и много други. Платното е предварително грундирано три пъти с бял грунд с грамаж 380 г/м².

Равномерната, фино текстурирана повърхност подобрява абсорбцията на цвета и предотвратява отделянето на нанесения цвят, така че да можете да се наслаждавате на вашите произведения на изкуството дълго време. Памучното платно е опънато и закрепено с телбод към гърба на здрава дървена рамка, което позволява на художника да рисува над ръба, за да покаже завършената картина без рамка. Нашите платна Premium са подходящи за всички техники за рисуване и за нанасяне на плътни бои.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Платно за рисуване Artina Premium 80x80
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Платно за рисуване Artina Premium 80x80