Менструална чашка Fair Squared Размер S

Промо цена 32.99 лв. Редовна цена 35.00 лв.
На склад
SKU:
4260365856131

  • Купете 2 броя всеки по 31.01 лв. и спестете 6%
  • Купете 3 броя всеки по 29.03 лв. и спестете 12%

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеМенструална чашка Fair Squared Размер S

 Мека менструална чашка, направена от естествен каучук от справедлива търговия. Не абсорбира менструалната течност, а я събира. Може да се използва през целия менструален цикъл, независимо дали менструалното течение е слабо или обилно. Осигурява ви по-дълга защита, тъй като чашката може да задържи повече от три пъти количеството менструална течност от обикновения тампон. Чашката е за многократна употреба, може лесно да се почиства с вода. За разлика от менструалните чашки, изработени от силикон или пластмаса, нашият продукт е екологичен продукт за хигиена, изработен от FSC® 100% сертифициран естествен каучук от Шри Ланка за справедлива търговия.

Бележки и съвети за приложението:

Размер S е с вместимост 8 мл, 4,5 см без дръжката и височина 6,1 см и диаметър 3,8 см. Препоръка: Подходящ за хора, които имат много слабо кървене.

Размер М е с вместимост 13 мл, 4,8 см без дръжката и височина 6,65 см и диаметър 4,1 см. Препоръка: Подходящ за хора, които не са раждали и са под 30 години.

Размер L е с вместимост 16 мл, 5,3 см без дръжката и височина 6,95 см и диаметър 4,4 см. Препоръка: Подходящо за раждали или над 30 години.

Размер XL е с вместимост 20 мл, 5,7 см без дръжката и височина 7,2 см и диаметър 4,7 см. Препоръка: Подходящ за хора със средно до много силно кървене.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Менструална чашка Fair Squared Размер S
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Менструална чашка Fair Squared Размер S