Контейнер за козметика Fair Squared Маслина

Промо цена 21.56 лв. Редовна цена 22.90 лв.
На склад
SKU:
4262358580078

  • Купете 2 броя всеки по 20.26 лв. и спестете 6%
  • Купете 3 броя всеки по 18.97 лв. и спестете 12%

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеОткрийте нашия удобен контейнер за козметика  Fair Squared, изработен от естествен каучук - идеалният спътник в приключенията! С компактен размер от около 6 см височина и 5 см дължина и ширина той е идеален за хора, които пътуват много.

Козметичният контейнер предлага голям капацитет за пълнене от около 50 ml и в същото време е издръжлив и нечуплив. Това позволява безопасно да транспортирате своите козметични продукти в куфара или тоалетната си чанта, без те да се разтекат. Контейнерът се предлага с надежден капак, който гарантира безопасно съхранение. Освен това съдържа еластична гумена лента, която може да се опъне около контейнера, за да се предотврати изтичане дори при движение.

С този практичен контейнер за козметика нашите клиенти могат да се наслаждават на любимите си козметични продукти в движение - било то по време на пътуване или в ежедневието. Предлагаме ви практично решение, за да носите своите продукти удобно и безопасно по време на пътуване.

Размери: 5см x 5см x 6см

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Контейнер за козметика Fair Squared Маслина
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Контейнер за козметика Fair Squared Маслина