Комплект 2бр. палетна възглавница страница ЕКО СТИЛ 60x40x10/20см - Различни цветове

Толкова малко, колкото 33.99 лв. Редовна цена 38.00 лв.
Наличност: На склад
Останали са само %1
SKU:
Eco-style-3

ТОЗИ ПРОДУКТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН НА ПРЕДПРОДАЖБА. ОЧАКВАНА ДОСТАВКА: СЛЕД 5.08.2024г.


Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеПалетните възглавници страница ЕКО СТИЛ са предназначени за стандартни европейски палети и са стилен акцент на вашия балкон или тераса, в градината или в дома.

Здравият калъф на възглавниците е изработен от 100% полиестер и е украсен със стилни шевове. Материалът има плътност на тъканта от 220 г/м² и е лесен за поддръжка. Калъфът може да се почиства с влажна кърпа или да се пере на ръка. Мекият пълнеж е с дебелина 10-20см и осигурява специален комфорт.

Палетна възглавница страница ЕКО СТИЛ може да се използва както на закрито, така и на открито като уютен акцент. Моля, обърнете внимание, че възглавницата не трябва да се излага на силен дъжд или продължителна влага.

Нашите възглавници носят етикет STANDARD 100 на OEKO-TEX под тестов номер A08-0389, който гарантира, че използваните материали са тествани за вредни вещества и са безопасни за природата.

Предлагат се като комплект от 2 броя.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комплект 2бр. палетна възглавница страница ЕКО СТИЛ 60x40x10/20см - Различни цветове
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Комплект 2бр. палетна възглавница страница ЕКО СТИЛ 60x40x10/20см - Различни цветове