Schmincke "PRIMAcryl" акрилни бои 8 цвята x 60 мл.

Промо цена 192.67 лв. Редовна цена 210.00 лв.
Изчерпано количество
SKU:
4012380170651

на 12 вноски по 18.97 лв.
  • Купете 2 броя всеки по 188.00 лв. и спестете 2%
  • Купете 3 броя всеки по 176.00 лв. и спестете 9%

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеAкрилните бои "PRIMAcryl" се отличават с голямо разнообразие от цветове. Серията произвежда 84 различни цвята.
Боите се изработват с висококачествени фино диспергирани пигменти. Боите имат максимално насищане на пигментите. Висока устойчивост на светлина (степента на светлоустойчивост на цветовете от тази серия е 4-5). Боите "PRIMAcryl", ако е необходимо, могат да се разреждат с вода или да се използват в комбинация, за да се получат специални ефекти.
Произведени от Schmincke, основана през 1881 г. в Германия. Повече от век компанията произвежда най-добрите продукти за художници в цяла Европа и извън нея. Двамата химици Йозеф Хорадам и Херман Шминге експериментирали с пигменти и масла и получили уникална рецепта, която все още е жива и се използва при производството на  боите на тази марка. Мотото на компанията, която е въплътена в емблема «Meliora Cogito» ( ''Стремим се към съвършенство!") се потвърждава вече векове и произвежда най-добрите продукти за професионални художници.

Приложение: за произведения на изкуството във всички техники на акрилно боядисване.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Schmincke "PRIMAcryl" акрилни бои 8 цвята x 60 мл.
Вашият рейтинг

Избрано за вас