Дървено оградно пано от тръстика SOL ROYAL - 100х300см

Промо цена 38.51 лв. Редовна цена 50.00 лв.
На склад
SKU:
4054673400830


Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеСъздайте тропическа атмосфера бързо и лесно с SolVision S36 Reed Screen от Sol Royal за вашата градинска ограда, парапет на тераса или балкон, който идеално може да се използва и като декоративна декорация на закрито. Изключително здравите, издръжливи и устойчиви на атмосферни влияния постелки за визуална защита от естествен материал са изработени от бързо растяща тръстика. Производството от чист естествен материал е изключително екологично и гарантира устойчиво използване, чрез опазване на суровините.

Параваните за балкони предлагат редица предимства, те гарантират, че имате повече уединение на собствения си балкон или градина. Освен това балконското пано намалява вятъра, така че да можете да се насладите на слънцето, удобно далеч от вятъра. Предпазва вашите растения от яркото слънце и предотвратява дехидратацията.

Съвети за употреба:

За да осигурите много дълъг експлоатационен живот, препоръчваме за закрепване устойчив на атмосферни влияния проводник, найлонов шнур и/или търговски кабелни връзки. Освен това е удобно и да монтирате продукта без контакт със земята. Това предотвратява ненужното насищане с вода и образуването на мухъл.

Данни за продукта:

  • Марка: Sol Royal
  • Модел: SolVision S36
  • Материал: 100% висококачествена тръстика
  • Издръжлив и устойчив на атмосферни влияния
  • Подходящ за вътрешна и външна употреба
  • Небоядисана и необработена
  • Размер: 100х300см
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дървено оградно пано от тръстика SOL ROYAL - 100х300см
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Дървено оградно пано от тръстика SOL ROYAL - 100х300см