Дървено оградно пано от бамбук SOL ROYAL - 90х600см

Промо цена 61.62 лв. Редовна цена 85.00 лв.
На склад
SKU:
4054673395471


Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеОградата за балкон и градина Sol Royal SolVision е изработена от издръжливи, екологични и устойчиви на атмосферни влияния естествени материали. Това пано е много гъвкаво. Може лесно да се изреже, за да отговаря на размера, който търсите и да отговаря на вашите нужди. Тъй като е натурален продукт, съветваме Ви да ги застъпвате, за да осигурите естетичен вид. Издръжлив и устойчив на атмосферни влияния.

Тази естествена бамбукова ограда е универсална. Може да се закрепи лесно с тел, найлонова корда или кабел.

Тъй като това е естествено отгледан продукт, препоръчваме да припокривате тръстиките, за да осигурите почти 100% поверителност.

Градинското пано Sol Royal SolVision е направено от устойчив и екологично чист естествен бамбук. Скрийте или засенчете желаните зони от вашата градина с тази прекрасна ролка от естествени бамбукови летви.

Този елегантен градински параван, изработен от естествен бамбук за градинска ограда или други декорации, се предлага в много различни размери, за да отговори на вашите нужди.

Лесен е за инсталиране и може да се реже и подрязва, за да отговаря на всяка настройка. Дори и да нямате никакъв опит в дървообработването, няма да имате проблем с инсталирането на този декоративен параван. Градинският параван може да бъде прикрепен към градински огради или балконски парапети, за да осигури сянка, уединение и подслон от вятъра.

 

  • Информация за продукта:

Марка: Sol Royal

Модел: SolVision B89

Тип продукт: Тръстика, параван; ветрозащита

Естествен цвят без боя

Размери ширина 90, 100, 160 см., дължина 6м

Използване на закрито и на открито

Естествен материал: Изработен от естествен бамбук

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дървено оградно пано от бамбук SOL ROYAL - 90х600см
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Дървено оградно пано от бамбук SOL ROYAL - 90х600см