Аюрведична глинена сауна за лице FAIRVEDA

Промо цена 135.56 лв. Редовна цена 144.00 лв.
На склад
SKU:
4260663813102

на 12 вноски по 13.34 лв.
  • Купете 2 броя всеки по 127.43 лв. и спестете 6%
  • Купете 3 броя всеки по 119.29 лв. и спестете 12%

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробноститеАюрведична глинена сауна за лице FAIRVEDA

Повече от просто горещ въздух: сауната за лице от Fairveda предлага безброй предимства за вас и вашата кожа. Сауната за лице е най-новата тенденция при уредите и аксесоарите, които се грижат за вашата красота. Не само дихателните пътища могат да бъдат изчистени, но и пъпки и нечистотии, а също така и уморен вид на кожата и стрес могат да бъдат премахнати с помощта на горещия въздух. Чист релакс за вас у дома.

Сауната за лице Fairveda е направена от червена глина, добита в Шри Ланка. За разлика от познатата парна баня, където главата е наклонена над купа с вода и покрита с кърпа, използването на парна сауна Fairveda е много по-удобно. Използват се само малки количества вода, главата лежи удобно в съда и температурата се поддържа по-дълго време. Освен това в глинената сауна могат да се капват етерични масла.

Червената глина играе важна роля в ежедневието на жителите на Шри Ланка, тъй като традиционните ястия там все още се приготвят в глинени съдове. С високата си pH-стойност се счита за хигиенична и се използва в медицината. Жителите на Шри Ланка също използват червената глина в комбинация с пясък и чакъл за изграждане на къщи. 

Характеристики:

  • удобен уред за парна баня
  • изработен от червена глина
  • поддържа водата естествено гореща за по-дълго време
  • без пластмаса
  • произведено в Шри Ланка
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Аюрведична глинена сауна за лице FAIRVEDA
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Аюрведична глинена сауна за лице FAIRVEDA