За нас

Ние, ИТА България ЕООД, сме българска фирма, основана през 1992 г., с основен предмет на дейност индустриалното производство и търговия с изделия от дърво, метал и текстил. Основните ни бизнес клиенти и партньори на ИТА България ЕООД са утвърдени международни търговски вериги, водещи международни, европейски и български компании.

От 2011 г. развиваме успешно интернет търговия до краен клиент с доставки в България, Румъния, Гърция и Унгария. Директен вносител сме на продукти от доказани международни производители и сме единствен представител за Източна Европа на спортния бранд APOLLO, художествените материали ARTINA и текстилните изделия BEAUTIZU. Предлагаме селектирана гама от изделия за дома, градината, домашните любимци, дивите животни, художествени и спортни стоки.

Като директен производител и в отговор на пазарното търсене на специализирани изделия ние активно разработваме и пускаме в производство нови специфични продукти, сред които системи за домашно опушване на месо, къщички и хранилки за диви животни, капани за хуманно залавяне на вредители и много други.

Разполагаме с готови складови наличности, разположени на площ от 2700 кв.м. При нужда от консултация за най-подходящ продукт и метод за доставка всеки клиент на ИТА България ЕООД получава компетентен съвет от опитните ни търговци.

От края на 2022г. складовата ни база си намери нов дом, който е разположен в гр. Плевен.

Ние, в ИТА България ЕООД, вярваме, че взаимното доверие и удовлетвореност се градят на принципите на професионалния индивидуален подход към клиента, постоянното развитие и разширяване на продуктовата гама, свързани с актуалното пазарно търсене, прилагането на съвременни екологични производствени технологии в съответствие с международните стандарти за качество.