Къща за птици Двойна

Промо цена 11,00 лв. Редовна цена 13,42 лв.
Наличност: На склад
SKU:
1000000870848
няма:

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробностите

Къща за птици Двойна ще стои страхотно, закачена както в двора или в градината Ви, така и на Вашата тераса или балкон. Освен практична и полезна за птичките, ще се впише чудесно към всеки екстериор.

Къща за птици Двойна е изработена изцяло от естествена дървесина. Състои се от две къщички, които са прикрепени една към друга. Всяка си има покрив, страници, отвор в средата на предната си част и здраво дъно за основа. Под всеки отвор има монтирана кацалка. Двойната къщичка е изцяло затворена и е напълно сигурна и безопасна. Двата отвора са толкова големи, колкото да може само птичката да премине през тях и да свие своето гнездо. Невъзможно е влизането на други животни вътре в нея. Закачена на подходящо място, птиците спокойно ще влизат и излизат от къщичката и спокойно ще правят своите гнезда в къщата, без да са притеснявани и обезпокоявани от неприятели. Къща за птици Двойна не е боядисана и обработена с лакове и бои. Натуралният цвят на дървото е запазен такъв какъвто е, като допълнително е подчертан с опушен ефект. 

Този модел къща за птици Двойна е подходящ да се използва и за декорация 

Привлечете дивата природа по-близо да Вас и до Вашите деца.

  • каталожен номер: В1002
  • изработена от естествена дървесина: бук,смърч и/ или топола
  • две къщички, прикрепени една към друга
  • всяка има покрив, страници, отвор в средата на предната си част и здраво дъно за основа
  • кацалка под всеки отвор
  • изцяло затворена
  • сигурна и безопасна
  • не е боядисана и обработена с лакове и бои
  • натурален цвят на дървото, подчертан с опушен ефект
  • размери: 14,5см/ 31,5см/ 18см (ш/в/д), отвор диаметър 4см.

Съвет: закачете къща за птици Двойна на долните клони на някое дърво, в парка, в градината си, на балкона или на друго подходящо за това място. Тя трябва да е на разстояние най-малко 2м далече от земята. Колкото по-високо, толкова по-добре. Така достъпът до нея ще е по-труден за неприятели. Птиците ще имат достатъчно свободно пространство, за да може да летят и да влизат в нея.

* Посочената цена е с ДДС, но не включва сумата за доставка. За повече информация Вижте тук,

Доставката се извършва с транспортни фирми Еконт или Спиди. Сумата за доставка зависи от килограмите и обема на продуктите, които искате да купите. ИТА България ЕООД ползва преференциални цени за доставка с Еконт! Точната сума за доставка се изчислява в последната стъпка при финализиране на поръчката.

Транспортни размери: 31 cm × 14 cm × 22 cm

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Къща за птици Двойна
Вашият рейтинг